Toista
Lue lisää

Valtra N-Series Interactivework

Pieni koko. Suuri suorituskyky.

Uusi VALTRAn N-sarja yhdistää pienen koon suurten traktoreiden voimaan, mukaan lukien luokkansa kaikkein tehokkain moottori. Movyan kyvyt valjastettiin vauhdittamaan yhtä voimakkaiden ja tehokkaiden N-sarjan Configuratorin ja Info Pack VALTRAn esiinmarssia yhdistämällä sovelluksen kehittämiseen visuaalisen sisällön luomiskykymme.

MIKSI?

VALTRA tarvitsi uuden N-sarjansa esittelemiseen työkalun ja sisällön, jonka avulla voi saada ensikäden tietoa siitä, miltä uusi tuote näyttää ja tuntuu sisältä ja ulkoa. Tuotteen esittelyn lisäksi tarvittiin uusien ominaisuuksien pikaopas, jotta koko pakettia voitaisiin käyttää yhtä lailla niin markkinoinnissa ja myynnissä kuin osana VALTRAn asiakkaiden ja jälleenmyyjien verkkokurssia.

MITEN?

Movya tuotti laadukasta 3D-sisältöä ja animaatioita N-sarjan ominaisuuksista ja eduista. Virtuaalinen toteutus mahdollisti kustannussäästöt, koska traktoreita ei tarvinnut tuoda studioon kuvattaviksi. Samalla voitiin varmistua siitä, että tuotekuvat olivat kaikkialla yhdenmukaiset. Tuotanto voitiin aloittaa ennen kuin lopullinen traktori oli valmis sarjatuotantoon. Renderöityjä kuvia hyödynnettiin esitteissä, roll-upseissa, koulutusmateriaaleissa ja teknisissä leikkauskuvissa visualisoimassa traktorin uusimpia ominaisuuksia.

Sovelluksen kehityspolku valittiin siten, että yhtä ainoaa ydinsovellusta voitiin hyödyntää useissa eri rooleissa. Sama ydin julkaistiin web-sovelluksena, itsenäisenä työpöytäversiona ja iPad-sovelluksena kuhunkin käyttötarkoitukseen räätälöidyn käyttäjäkokemuksen ja sisällön kanssa. Esimerkkinä helposta laajennettavuudesta vaikkapa kieliversioiden määrä, joka on tällä hetkellä yhteensä 18.