Toista
Lue lisää

Black Bruin On-Demand Wheel Driveswork

Nappula, joka helpottaa työtäsi

Miten on mahdollista vetää kevyellä ajoneuvolla raskasta perävaunua vaarantamatta suorituskykyä? Vastaus on Black Bruinin On-Demand Wheel Drives. Kevyempi auto voi toimia kuin traktori, jos myös perävaunun pyöriä ajetaan ja työnnetään vääntömomentti sinne missä sitä tarvitaan, eli rahtikuorman alle. Movya tuotti lyhytvideon Sampo Hydraulicsille, joka on Black Bruinin hydraulimoottoreiden ja harvesteri-kääntölaitteiden takana.

MIKSI?

Kyky selviytyä haastavissa maasto-olosuhteissa sekä ainutlaatuinen Free Wheeling -ominaisuus katunopeuksille erottavat Black Bruinin hydraulimoottorit kilpailijoistaan. Kun perävaunujen vetovalmiudet kasvavat, suurten traktoreiden tarve vähenee. Videota käytetään edistämään tietoisuutta Black Bruinin ratkaisuista ja Black Bruinin tuotemerkistä OEM-trailerivalmistajien, jakelijoiden ja loppukäyttäjien keskuudessa.

MITEN?

Movya ehdotti, että autenttisuuden vuoksi videolla hyödynnettäisiin tosielämän kuvamateriaalia todellisista paikoista ja työtilanteista. Otettiin yhteyttä Black Bruinin ratkaisuja käyttäviin asiakkaisiin, ja suunnittelutyön jälkeen video kuvattiin Pielavedellä ja Äänekoskella syksyllä 2015. Lyhyen editointivaiheen jälkeen videoon yhdistettiin mallinnettua 3D:tä jälkituotantovaiheessa. Video on nähtävissä Black Bruinin kanavilla internetissä, sosiaalisessa mediassa ja Black Bruinin tapahtumissa.

Sampo-Hydraulicsin markkinointi-insinöörin Pasi Kokkilan haastattelu