Toista
Lue lisää

Virtuaalitodellisuusservice

JAA HETKI

Tahdotko herättää yleisösi? Tarvitsetko jäänsärkijän, jonka avulla voit synnyttää vilkasta keskustelua? Ehkä haluat osallistaa toiset tärkeisiin asioihin persoonallisella tavalla, ja saada muut tuntemaan ja havaitsemaan erilaisia asioita aivan uudenlaisen mielentilan kautta?

Virtuaalitodellisuuden mahdollisuudet ovat muutakin kuin viihdettä – vaikka hauskanpito onkin tärkeä osa VR-tekniikan viehätystä. Täydellisen immersiivisiä virtuaaliympäristöjä voidaan käyttää vapaa-ajan ja virkistyksen lisäksi koulutuksen ja markkinoinnin edistämiseen sekä erilaisten taitojen opetteluun turvallisissa, simuloiduissa tiloissa.

"Litteä" esikatselu Valtran virtuaalitodellisuusdemosta. Silmillä pidettävän näytön avulla katsoja imaistaan kokonaan virtuaalimaailmaan. Kummallekin silmälle on mallinnettu erilliset kuvat syvyysvaikutelman luomiseksi. HMD-laitteen sisälle asennetut linssit korjaavat vääristyneen näkymän ääreisnäköön.

VR-tekniikan mahdollisuudet ylittävät huimasti jokapäiväisen elämän tarjoamat tilaisuudet. Kuka tahansa voi omakohtaisesti kokea mitä mielikuvituksellisimpia seikkailuja ja testata taitoja, joiden harjoittelu ei tosielämässä ole ihan jokaisen käden ulottuvilla. Tekniikan soveltamisen mahdollisuudet ovat käytännössä lähes rajattomat.

Movyassa suhtaudumme intohimoisesti tarinankerrontaan ja tiimimme on myös 3D-tekniikan huippua. Näiden erityisosaamisen alueiden yhdistäminen takaa asiakkaillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden laadukkaiden VR-sisältöjen luomiseen yhdessä tiimimme kanssa. Sukella itse valitsemaasi seikkailuun ja haasta itsesi ylittämään oman mielikuvituksesi rajat virtuaalisessa ympäristössä! Järisyttävän kokemuksen jakaminen toisten kanssa tekee elämyksestäsi takuulla unohtumattoman.

"Tärkeintä virtuaalitodellisuudessa eivät ole dramaattiset 3D-jutut vaan muutos omassa kokemuksessasi."- Jason Lanier, Microsoft