Toista
Lue lisää

Videokuvausservice

AUTENTTINEN VÄLINE

Videosisältöjen määrä on huimassa nousussa. Hyväkin video voi hukkua massaan, ellei se erotu riittävästi. Movyan kokenut ja palkittu videotuotantotiimi etsii jokaiselle asiakkaallemme parhaiten sopivat erottuvuustekijät, joilla saavutetaan vaaditut tavoitteet.

Movyalla on kokemusta kaikenkokoisista videotuotannoista. Kokonaisvaltaiseen videotuotantopakettiimme sisältyy teknisen osaamisen lisäksi kaikki laadukkaan tuotannon osa-alueet kuvausjärjestelyistä meikkaukseen, maskeeraukseen ja ammattitaitoiseen ohjaukseen. Videotuotantomme voidaan integroida myös osaksi jotain suurempaa kuvaustuotannon kokonaisuutta. Huippuluokan videokalustomme mahdollistaa esimerkiksi 4K-resoluution, näyttävät hidastukset ja kamerasijoittelun sellaisiinkin kohteisiin, jotka avaavat uusia näkökulmia mitä moninaisimpiin aiheisiin.

Autenttinen videokuva pohjustaa tarinan erinomaisella tavalla. Videota tehostetaan värimäärittelyllä, liikegrafiikalla, visuaalisilla tehosteilla sekä 3D-mallinnuksilla. Videon tyyli valitaan aina yksilöllisesti tarinan ja asiakkaan brändin mukaan.

Kurkista kulisseihin - Valmet Coated Board