Verkko-oppiminenservice

Tehokas oppiminen sitouttaa

Onko sinulla tärkeää asiaa, jonka haluat henkilökuntasi tai asiakkaidesi omaksuvan – esimerkiksi työelämään kuuluvia taitoja, uusia käytäntöjä tai laitteiden käyttöohjeita? Motivoitunut oppija omaksuu asian kaikkein parhaiten. Hyvin sisäistettyä asiasisältöä on myös helpompi soveltaa ja jakaa toisten kanssa.

Movyalla on lähes 20 vuoden kokemus toimivien e-Learning-sisältöjen toteutuksesta. Laatimamme koulutuspaketit ovat usein laajoja ja täydennettäviä kokonaisuuksia, joissa asioita tarkastellaan toisiaan tukevien moduleiden kautta. Näin voimme ylittää yksittäisten koulutuksellisten osa-alueiden rajoja, mikä antaa asiakkaallemme mahdollisuuden päivittää tarvitsemiaan koulutussisältöjä joustavasti ja kulloisenkin tarpeensa mukaan.

Pitkällä tähtäimellä laadittu, hyvin suunniteltu ja ammattitaidolla toteutettu vuorovaikutteinen koulutuspaketti tehostaa asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuutta. Lisäksi digitaalisella medialla toteutetut e-Learning-sisällöt ovat helppoja ja hauskoja omaksua!

Yrityksesi viestii aina moneen suuntaan myös koulutusmateriaaleillaan sekä käyttö- ja huolto-ohjeillaan. Hyvä koulutusviestintä onkin osa yrityksen sisäistä markkinointia ja henkilöstön motivointia, ja koulutussisältöjen laatu heijastuu kaikkeen yrityksen toimintaan – myös ulospäin.

Movyassa osaamme suunnitella yrityksellesi kaikki koulutusmateriaalit kattavasti niin, että kaikki yritysviestinnän uusimistarpeet tulevat huomioiduksi. Etenkin tuotekoulutuksen materiaaleja pystytään kevein muutoksin hyödyntämään myös manuaaleissa ja markkinointiviestinnässä.