Toista
Lue lisää

TV-tuotantoservice

Ajatuksia herättäviä tuotantoja

Suomalaiset katsovat televisiota yli kolme tuntia joka päivä. TV-ohjelmat tavoittavat entistä suurempia ihmisjoukkoja, koska ohjelmia voidaan katsoa mitä erilaisimmilla laitteilla. Television tarinat laajentavat käsitystämme maailmasta ja voivat joskus jopa muuttaa sitä.

TV-tuotantojen kautta pääsemme Movyassa kertomaan asioista, jotka meistä ovat tärkeitä. Tiimillämme on yli 20 vuoden kokemus tv-dokumenttien tuotannosta. Käsittelemme sekä ajankohtaisia että yleisinhimillisiä aiheita. Meitä kiinnostavat puhuttelevat ilmiöt, persoonalliset ihmiset ja koukuttavat tarinat. Uskallamme kohdata mitä syvimmin inhimillisyyden ydintä koskettavia kysymyksiä.

Dokumenttielokuva Kasvokkain tuo saman pöydän ääreen sovittelijat ja eri osapuolten argumentit. Neuvottelutilanne paljastaa vastuukysymykset, sovituksen ja armon. Aina sovittelu ei onnistu. Elokuvan sai ensiesityksensä YLE TV1 Dokumenttiprojektin ohjelmistossa.

Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa uusimpien kerrontaa tukevien keinojen hyödyntämisen, oli kyse sitten 3D-animaatiosta, virtuaalitekniikoista tai interaktiivisista oheispalveluista ohjelman taustalla.

Etsimme jatkuvasti kiehtovia tarinoita ja kehitämme aktiivisesti uusia kerrontatapoja. Myös uudet jakelu- ja julkaisukanavat tarjoavat huimia mahdollisuuksia tavoittaa yleisöä ympäri maailmaa.

Kuinka Kasvokkain-dokumentti tehtiin Ylen nettisivuille

Ohjaaja Juho Horttanaisen haastattelu Ylen Aamu-TV:ssä