Toista
Lue lisää

Elämyksiäservice

MERKITYKSIÄ, MUISTOJA JA MUUTOSTA

Elämyksen voima piilee sen kyvyssä tuottaa asiakkaille erityisiä merkityksiä. Omakohtaisesti merkitykselliseksi koettu palvelu tai tuote jää lisäksi hyvin mieleen. Parhaassa tapauksessa elämyksellinen palvelu tai tuote voi ohjata asiakkaan elämää uuteen suuntaan, ja samalla muuttaa hänen toimintaansa selkeästi entistä paremmaksi.

Ylläoleva video osana Suomen Luontokeskus Haltian fyysistä näyttelyä.

Movyassa suunnittelemme omille asiakkaillemme kokonaisvaltaisia, elämyksellisiä sovelluksia. Tiedämme, kuinka varmistaa yksilöllisten elämysten esteetön kokeminen. Merkityksellisyys, muistettavuus ja omakohtaisesti koettu positiivinen muutos tavoittavat parhaiten asiakkaidemme kohderyhmät ja sitouttavat ne positiivisella tavalla asiakasyritystemme tarjontaan. Näin tehostamme omien asiakkaidemme yritystoiminnan kasvua ja kehittämistä. Uskomme, että hyvä moninkertaistuu jakamalla se toisten kanssa.

Mietitään yhdessä yrityksesi palveluiden tai tuotteiden pohjalta koukuttava teema, jonka pohjalle rakennamme ikimuistettavia elämyksiä edelleen toisten kanssa jaettaviksi ja yhdessä koettaviksi!

Vieraile Jyväskylän yliopiston Soihtu-näyttelyssä