Toista
Lue lisää

Valmet – Coated Boardwork

Puhtaanvalkean kauneus

Movya Oy tuotti videon Valmetille, maailman johtavalle sellu-, paperi- ja energiateollisuuden kehittäjälle ja toimittajalle.

Moderni kartonginvalmistus, esimerkiksi tuotannon nopeaus ja paperituotteen puhdas valkoisuus, on ammattitaitoisen henkilökunnan ja korkean teknologian ansiota. Yhdessä nämä mahdollistavat raaka-aineen luiston tehokkaasti ulos paperikoneesta viimeisteltynä lopputuotteena.

Movyan tuottamassa videossa Valmetin päällystetyn kartongin teknologiahyötyä verrattiin tanssiesitykseen, jossa Team Uniton valkoisiin pukeutuneet trikkaajat esittivät vaikuttavaa akrobatiaa. Halusimme visualisoida puhtaan valkoisuuden aitoa kauneutta osana arkipäivän estetiikkaa.

MIKSI?

Trikkaus on kasvava urheilulaji, jossa yhdistyy elementtejä taistelulajeista, voimistelusta ja katutanssista. Trikkaajat pyrkivät tekemään mitä upeimpia liikesarjoja yhdistelemällä potkuja, voltteja ja kierrehyppyjä. Videon tekemiseen Team Unitolle annettiin neljä avaintekniikkaa, joilla on tärkeä rooli kartonkikoneen toiminnan kannalta.

Lopputulos näytti äärimmäisen raikkaalta ja hyvältä.

KUINKA?

Valmet ja sen markkinointitiimi ovat olleet erittäin tyytyväisiä Movyan kokonaispanokseen ja yrityksen taitoon kehittää ideoita. Radikaalisti erilaisen videon tuottaminen palkkaamalla taiteilijoita ja eri lajeja edustavia urheilijoita on ominaista Movyan työlle. Käynnissä on koko ajan äärimmäisen kiinnostavia tuotantoja ja projekteja.

Yhteistyö Team Uniton ja Movyan välillä oli suurenmoisen saumatonta. Movya kiittää yhteistyökumppaneitaan!